Kurucu Baba Hasan Doğanay önderliğinde 1960 yılında, gıda sektöründeki farklı alanlardaki girişimlerimiz ve ilkeli, dürüst, başarılı çalışmalarımız 1997 yılında Şalgam Suyu üretimiyle devam etmiştir. Adana Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde 1300 m2 kapalı alanda başlattığımız Şalgam Suyu üretimimiz, yarattığımız yenilik, farklılık ve kaliteyle birlikte, Doğanay markasının Türkiye’de ve dünyada bilinir sayılı markalar arasına girmesini sağlamıştır.
Bugün Şalgam Suyu ile birlikte Limonata (sade/naneli /şekersiz), Limon Sosu, %100 Üzüm Sirkesi, %100 Elma Sirkesi, Balsamik Sirke, %100 Limon Suyu, %100 Nar Ekşisi, % 50 Nar Ekşisi Sosu ve %10 Nar Ekşisi Sosu üretimini de gerçekleştirmekteyiz.
https://www.doganaygida.com.tr